Tips 1- Chipsdip

Dip till chips är ju en riktig höjdare.
Vad gör man då om man glömt att köpa gräddfil och en dippåse?
Konsistensen, det är nyckeln. Så tänkte i alla fall jag... Så vad har samma konsistens som gräddfil?

Gräddfil-Fil-Afil.

Så gick tankebanorna, men man kan ju inte blanda chips och A-fil, det är ju äckligt! Yoghurt är ju spot on, det har ju till och med smak! Jordgubbsyoghurt och sour ceme and onion-chips blev det som testades.

Resultatet? Efter sisådär 10st chips bestämde jag mig för att det inte var så jättebra.

Dagens läxa: Jordgubbsyoghurt fungerar bra som chipsdip, men bara under de första nio chipsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0